Onze bekkenoefentherapeuten

Truus Groeneveld-van der Laan.
Truus-Groenenveld-van-der-laan Als bijna gepensioneerd oefentherapeut Cesar – Mensendieck werk ik alleen op administratief niveau binnen de praktijk. Ter ondersteuning van mijn collegae spring ik in op terreinen waar nodig om hen te ontlasten.

Ik ben getrouwd en heb 4 kinderen en 7 kleinkinderen. Mijn grootste hobby is bewegen: wandelen, het liefst in de regen met veel wind, pilates, dansen, skiën en tuinieren.

In 1975 ben ik afgestudeerd als oefentherapeute Cesar. Vanaf 1975 met een rustpauze van 11 jaar ( 1978-1989) heb ik gewerkt als oefentherapeute en als bekkenoefentherapeute. In 2014 moest ik helaas mijn vakgerelateerde werkzaamheden stoppen. Oefentherapie was en is mijn passie en ik ben nog steeds erg enthousiast over het vak.

Jannie Postma
Jannie-PostmaMijn naam is Jannie Postma en in februari 2012 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut Cesar. Vervolgens heb ik mij gespecialiseerd tot bekkenoefentherapeut.

Het behandelen van vrouwen met klachten tijdens en/of na de zwangerschap is mijn passie. Het is geweldig om van betekenis te kunnen zijn in deze bijzondere periode!
Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat ik mensen leer wat zij zélf kunnen doen om klachten te verminderen en te voorkomen. Inzicht geven en het stimuleren van zelfredzaamheid vind ik belangrijk.

Naast mijn werk als oefentherapeut heb ik vele bezigheden. Ik korfbal sinds mijn 5e jaar en ben vaak op de korfbalvelden te vinden. Ook houd ik van maatschappelijke betrokkenheid. Ik neem deel aan de jeugdcommissie van de korfbalvereniging en ben functionaris Bekendheid binnen het regioteam voor oefentherapeuten Cesar en Mensendieck in Groningen, Drenthe en Friesland.