Onze nieuwe collega Doris…

Mijn naam is Doris van de Steeg en in juni 2016 ben ik afgestudeerd als Oefentherapeut Mensendieck. Deze week ben ik met veel plezier begonnen bij mijn nieuwe werklocaties binnen Oefentherapie Hoogezand. Ik werk twee dagen bij huisartsenpraktijk Sluijs in Hellum en daarnaast werk ik nog in één – twee dagen in gezondheidscentrum de Pleiaden en in Wijkcentrum de Kern in Hoogezand.

Al een tijdje werk ik als oefentherapeut in Zwolle bij het kinderbuikpijncentrum. Deze combinatie en afwisseling als oefentherapeut spreekt mij erg aan. Ik zie veel verschillende klachten en leeftijdsgroepen voorbij komen.

Binnenkort start ik met de cursus slaapoefentherapie, waar ik veel zin in heb! Ook ben ik in opleiding voor de specialisatie Kinderoefentherapie en ondersteun ik het Kinderoefentherapie-team van Oefentherapie Hoogezand.

In mijn vrije tijd ben ik graag op Texel of ga ik een spontaan weekendje weg. Ook vind ik het heerlijk om buiten bezig te zijn. Zo speel ik voetbal en tennis. Verder maak ik graag strandwandelingen.

Tot ziens!

Doris van de Steeg