Update berichtgeving Corona mei 2020

Update berichtgeving Corona mei 2020.
Zorg voor elkaar!
 
Binnen Oefentherapie Hoogezand zijn verschillende oefentherapeuten werkzaam.             Allemaal volgen we het beleid van het RIVM. Desondanks hebben we een diversiteit aan cliëntgroepen wat maakt dat besluitvorming over voortgang van afspraken divers is.         Neem contact op met jouw eigen oefentherapeut voor meer informatie.
 

Natuurlijk zijn wij op werkdagen bereikbaar per telefoon en mail! Aanmelden voor onderzoek en/of behandeling kan gewoon! De meeste zorg verlenen wij momenteel via beeldbellen. We hebben hiervoor verschillende devices tot onze beschikking.  Bel of mail ons gerust via Contact & meer informatie

Lees hier het stappenplan wat wordt gevolgd voordat wij overgaan op persoonlijke behandelingen in de praktijk, aan huis, een instelling of het onderwijs. Met elkaar overleggen we aan de hand van dit stappenplan wat verstandig, en vooral wat veilig is.

Zoals genoemd volgen wij de richtlijnen van de RIVM. Zo wassen wij vaak onze handen, schudden geen handen, volgen een beleid t.a.v. desinfectie en beschermingsmaterialen, bewaken de anderhalve meter afstand waar mogelijk en blijven thuis bij het geringste vermoeden van verkoudheid, hoesten, koorts of andere ziekteverschijnselen. Uiteraard vertrouwen wij erop dat jullie dezelfde aandachtspunten in acht nemen.
 
De scholen gaan 11 mei as. met aangepast beleid weer open. Wat dat betekent voor de Kinderoefentherapie op scholen is nog niet bekend. Begrijpelijkerwijs willen scholen eerst zelf intern de boel op orde hebben. De behandelingen Kinderoefentherapie vinden nu plaats via videobeeldbellen. Aangezien we veel hands-on technieken gebruiken in de fysieke begeleiding van kinderen wordt op dit moment goed nagedacht hoe we met de Kinderoefentherapie hier verantwoord en op een veilige manier invulling aan kunnen geven. Voor nu gaan we door met de begeleiding via het digitale videobellen.
 
Hoe mooi is het te ondervinden dat onze jonge en oudere cliënten graag gebruik maken van onze deskundigheid  en hulp. Veel van onze cliënten hebben de behandelingen via beeldbellen voortgezet! Zelfs intake en onderzoek vinden plaats via het beeldscherm van mobiel, laptop, notebook en PC.  Geheel veilig en toch onze hulp en tips voor jou.
 
Team Oefentherapie Hoogezand