Hoe gaat het met jou?

Hoe gaat het met jou? Kunnen wij jou helpen?
Handelingen die jou pijn geven, beweegirritaties die jij ondervindt, slecht slapen, niet uit de voeten kunnen met jouw lijf op de dag of het niet lekker verlopen van de ontwikkeling van jouw kind. Daar wil je een oplossing voor.

Kinder- en oefentherapie Hoogezand bestaat 30 jaar. Ons team bestaat uit deskundige, zorgvuldige en hard werkende mensen met het hart op de goede plek. We weten waar we goed in zijn. Zorg verlenen.

We verminderen pijn en irritaties, lossen beweeg- en ontwikkelingsproblemen op en werken aan positieve veranderingen in jouw beweeggedrag. Meestal is die zorgverlening afdoende en kun je daarna zelfstandig verder. Soms is aanvullende hulp nodig. Dan gaan we in overleg en helpen jou met een eventuele doorverwijzing.

Wij werken samen met jou
Het hebben van een klik in een samenwerking vinden wij belangrijk. Een klik? Jazeker.
Het is goed om als samenwerkende partij door één deur te kunnen. Dat er over en weer vertrouwen is en een ieder zichzelf kan zijn. Met meerdere zorgaanbieders binnen de praktijk is er vast iemand die bij jou past.

Kinder- en oefentherapie Hoogezand
Of je nu een baby, kleuter, tiener, puber, zwangere, een jonge of oudere volwassene bent; de diverse disciplines binnen Kinder- en oefentherapie Hoogezand bieden zorg aan 0 tot 110 jarigen. In onze praktijk geven wij Oefentherapie Cesar-Mensendieck, Kinderoefentherapie, Ontspannings- en gedragstherapie middels het Netwerk Chronische Pijn, Bekkenoefentherapie, Slaapoefentherapie, Manuele therapie en Diëtiek.

Wij benutten elkaars deskundigheid en delen onze kennis. We handelen professioneel, zijn zorgvuldig en betrouwbaar. Ook zijn we eerlijk en oprecht. Wij werken samen om jouw zorgvraag optimaal te kunnen beantwoorden.

Onze samenwerking in Midden-Groningen e.o.
Het voordeel van al jaren bestaan maakt dat de routes zijn uitgestippeld. Samenwerken met de ziekenhuizen UMCG, Martini en Ommelanden, huisartsen en specialisten hebben wij hoog in het vaandel staan. Trouw zijn wij in onze communicatie door constructief overleg en verslaglegging. Ook staan er lijnen uit met onze collega’s fysiotherapie, osteopathie, podotherapie, ergotherapie en logopedie. Daarnaast werken we samen met de gemeente, de (basis)scholen en verdere instanties. Nodig om zorg af te stemmen.

Werken aan jezelf
Zorg ontvangen en werken aan jezelf is een serieuze aangelegenheid. We plaatsen dat met jou in het juiste perspectief. Pijn of last heb je niet zomaar. Gelukkig zijn problemen in houding, beweging, groei en ontwikkeling vaak te sturen. In kleine stappen helpen we jou op weg. Ontdek waar wij goed in zijn; de kracht van samenwerken. Doe ermee wat je wil!