Vacature bij Oefentherapie Hoogezand

Hoogezand, januari 2020

Oefentherapie Hoogezand is een samenwerkingsverband van zelfstandige oefentherapeuten Cesar en Mensendieck. Ons voorzieningsgebied omvat de regio Midden-Groningen vlakbij de stad Groningen. We zijn goed bereikbaar per auto en OV.                    Het praktijkaanbod omvat reguliere oefentherapie, bekkenoefentherapie, kinderoefentherapie en NCP. Er wordt gewerkt vanuit 2 praktijkvestigingen en een aantal basisscholen.

Wegens vertrek van één van onze collegae zijn we op zoek naar een zelfstandige oefentherapeut C/M die ons team komt versterken. Momenteel worden er gemiddeld 30 behandelingen oefentherapie per week gegeven gespreid over 3 dagen. Wanneer er daarnaast interesse bestaat voor Kinderoefentherapie kan het aantal behandelingen hiermee eventueel worden uitgebreid.

Je werkt als zelfstandige samen met 2 collegae kinderoefentherapie  en 2 collegae oefentherapeuten gespecialiseerd in chronische pijn. Er is een breed zorgnetwerk en een goede samenwerking met lokale huisartsen, fysiotherapeuten en diëtisten. 

Wanneer je geïnteresseerd bent en benieuwd bent naar de mogelijkheden stuur dan vrijblijvend een mail met CV naar informatie@leerbewegen.nl of bel 06-57734855.

Hartelijke groet,

Marjon, Liesbeth, Ellen, Iris en Hadewych van Oefentherapie Hoogezand